genesis

LOEMA

PARANORMAAL


CONTACT met het
UNIVERSUM

opsporing(at)loema.nl

FB Loet van der Gouw
Welkom op de pagina "Genesis".


Op deze pagina vertel ik over de periode die in de Bijbel Genesis wordt genoemd.

Door de grote natuurrampen zoals tsunami's, aardbevingen, overmatige regenval, stormen, sprinkhanenplagen, virussen en ziektes, aardverschuivingen en grote branden, die 173.000 jaar vóór Christus op Atlantis en de rest van de wereld hebben plaatsgevonden, is de wereldbevolking behoorlijk uitgedund, of beter gezegd praktisch verdwenen.
Vervolgens zijn de "Goddelijke Mensen" 10.000 jaar geleden weer terug gekomen om de mens voor de laatste keer opnieuw te muteren op aarde.


Hier komt de "Goddelijke Mens" weer in beeld en wordt er in de "Bijbel" voor het eerst als "God" over geschreven. Ik heb het hier over het "Bijbelse Genesis", waarvan de inhoud overigens niet op zichzelf staat. In veel religieuze geschriften en wereld verhandelingen vinden we gelijksoortige verhalen en omstandigheden en wordt er over "God" en "Goden" gesproken.
Hier zal ik o.a. uitleggen waarom na de geboorte en de kruisiging van Jezus Christus ruim 2000 jaar geleden, door verkeerde interpretatie van feiten, de wereldbevolking van het padje is geraakt.
Religieuze oorlogen zijn schering en inslag tot op de dag van vandaag.
Omdat niemand inzicht in de betekenis van de  "Grote Kracht" en de "Goddelijke Mens" had en de moraal verdwenen was, nam "God" het wijselijke besluit om met zijn "Engelen" van deze planeet te vertekken en zijn "Zoon" mee te nemen.

Vandaag de dag komen zij met hun enorme luchtvaartuigen een enkele keer langs om vervolgens zo snel mogelijk weer door te reizen.


Loet.


Binnenkort meer!